Blogi

Asko Järvinen presidentiksi

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 06.01.2022 16:32

Blogi >>

Vaikka olenkin sitä mieltä, että presidentti-istituutiosta on niin paljon harmia, että siitä olisi luovuttava, niin mielipiteestäni huolimatta vaalitaistelu on hyvää vauhtia alkamassa. Tosin Suomi on niin pieni maa, että täältä on vaikea keksiä kunnollisia ehdokkaita, mutta minäpä keksin. Niinpä ehdotan, että tv:stä tutusta HUSin ylilääkäri Asko Järvisestä tehdään maallemme seuraava presidentti.

 

Perustelen esitystäni sillä, että olen pitkään ihmetellyt sitä, mikä killutun Järvisen pikkutakin rintamuksessa roikkuu ja internet kertoi minulle, mistä killuttimesta on kysymys. Kysymys on Agenda 2030-pinssistä ja netti kertoi senkin, että Agenda 2030 edistää hyviä asioita, eli sitä, että äärimmäinen köyhyys tulee maailmasta poistaa ja että ihmiskunnan tulee alkaa elää kestävän kehityksen mukaisella tavalla. Kannatan tätä näkemystä.

 

Asko Järvinen on pinssistä päätellen erittäin hyvä ihminen, jolla on arvot kohdallaan ja kaiken järjen mukaan hän on myös vallan testatusti hyvä kriisiajan johtaja, jollaista Suomi lähi vuosina tulee tarvitsemaan. Lisäksi Järvisellä on sitä, mikä monilta presidenttiehdokkailta puuttuu ja jota ei voi edes hyviltä mainostoimistoilta ostaa, eli hänellä on syntymälahjana saatua karismaa.  Hän on nimittäin iso matalaääninen harmaaselkäinen koiras, jollaisiin ihmislauma on miljoonien vuosien aikana tottunut turvautumaan kovan paikan tullen.

 

Olen sitä mieltä, että Asko Järvisen presidenttikampanjaa varten on perustettava Agenda 2030-niminen valitsijayhdistys, joka välittömästi käynnistää tarvittavien 20.000 allekirjoituksen keräämisen. Olen varma, että jos nyt suoritettaisiin presidenttigallup, jossa kysyttäisiin, kuka seuraavista ehdokkaista, joita voisivat olla aakkosjärjestyksessä vaikkapa Pekka Haavisto, Jussi Halla-aho, Eero Heinäluoma, Olli Rehn, Päivi Räsänen, Jan Vapaavuori ja Asko Järvinen, on paras, niin Järvinen olisi ylivoimaisesti suosituin.


Takaisin

Kommentit

Kirjoittanut Ak 06.01.2022 20:16
..tosin eiköhän se Väyrynenkin ole vielä ehdolla...
Kirjoittanut Hannu M 06.01.2022 17:39
Suosituin olisi Jenni Haukio jos vaan suostuu ehdokkaaksi. Tyylikäs hillitty Nainen arvomaailma kohdallaan.

Kommentoi