Blogi

Ei mikään pienviljelijä-metsurin emäntä

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 06.09.2020 15:59

Blogi >>

Eilen ylistämässäni kristillis-siveellisen Alfa-tv:n Pandoran lippaassa oli Päivi Räsästä edeltävänä vieraana näyttelijänä kansallisen tason kuuluisuuteen noussut Katariina Souri. Vuosikymmeniä sitten hänestä tuli Suomeen julkisuuden henkilö nimeltään Kata Kärkkäinen sen jälkeen, kun hän näytteli Palyboy-lehden keskiaukeamalla, mutta mitä hän näytteli, niin sitä en nyt kehtaa kertoa.

 

Katariina Souri paljasti Pandoran lippaassa, miksi hänellä ei ollut fyysisiä edellytyksiä kansainväliseksi tähdeksi. Hän myönsi avoimesti, että koska hän muistuttaa ulkoisesti savolaista maitotilallisen emäntää, eli hän on lyhyt ja hänellä on vielä kaiken lisäksi lyhyet ja paksut jalat, eikä niillä ominaisuuksilla menestytä kansainvälisillä rahakkailla näyttelyareenoilla. Tässä yhteydessä on syytä korostaa sitä, että Kata Kärkkäinen ei siis ollut ulkonäöltään mikään pienviljelijä-metsurin emäntä, vaan hän oli pikkuisen parempaa rotua, eli savolaisen maitotilallisen emäntä.

 

Tässä yhteydessä on syytä korostaa myös sitä, että Kata Kärkkäisen näyttelijäkollega Rakel Liekki on oikeasti Kopos-Tiina Suonenjoelta; tosin en ole vielä päässyt luotettavasti selvittämään sitä, onko hän Kärkkäälän kylän Koposia ja edellä kerrotuista seikoista vedän helposti sen johtopäätelmän, että koska Kata Kärkkäinen myöntää olevansa savolaisen maitotilallisen emännän näköinen ja koska hän on sukunimeltään Kärkkäinen, josta sukunimestä myös Kärkkäälän kylä on saanut nimensä, niin en keksi yhtään kappaletta syitä, etteikö Kata Kärkkäinen saattaisi ihan hyvin olla taustaltaan Kärkkäälän tyttöjä.

 

 


Takaisin

Kommentit

Ei löytynyt

Kommentoi