Blogi

Globalisaatio ja huuhkajat

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 16.10.2018 18:04

Blogi >>

Huuhkajiksi kutsuttu Suomen jalkapallomaajoukkue jatkaa upeita peliesityksiään. Eilen kaatui vuoden 2004 Euroopan mestari Kreikka lähes näytöstyyliin. Suomen keskeiset vaikuttajayksilöt olivat afrikkalaistaustaiset hyökkääjät, jotka tekivät joukkueen molemmat maalit.

 

Glen Kamarasta  saattaa hyvinkin tulla maamme kaikkien aikojen menestyksekkäin jalkapalloilija. Hänen vanhempansa ovat Sierra Leonesta. Pyry Soirin isä on namibialainen vapaustaistelija. Hänestäkin voi tulla vielä huippupalloilija, kunhan oppii syömään edes hieman roskaruokaa. Tilastojen mukaan hän on 183 cm pitkä ja painaa 63 kilogrammaa, joten häntä ei voi vielä käyttää peleissä, joissa tuulee kovasti.

 

Suomen maalivahti Lukas Hradecky, joka on pelannut Kansojen liigassa ennätysmäiset perättäiset neljä nollapeliä, on taustaltaan slovakialainen. Myös hänen kaksi keskikentällä pelaavaa pikkuveljeään on vähää vaille maajoukkuetasoa ja nähtäväksi jää, koska kolme Hradeckyä nähdään Suomen maajoukkueessa.

 

Lopuksi toivon, että huumekohusta kärsinyt Roman Jeremenko, joka ennen sekoiluaan oli yksi Venäjän liigan parhaista, huolitaan vielä huuhkajiin. Sitten alankin odotella innokkaasti seuraavia EM-kisoja, koska siellä voidaan nähdä todellinen yllätysmestari. 


Takaisin

Kommentit

Ei löytynyt

Kommentoi