Blogi

Hallitus on vankka

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 11.06.2017 16:52

Blogi >>

Hallitus on vankka. En usko sen kaatuvan. Liian paljon on nykyisillä hallituspuolueilla pelissä, jotta hallituksen annettaisiin kaatua. Erityisen paljon pelissä on perussuomalaisilla. Arvioni mukaan heillä on pelissä noin 30 kansanedustajan paikka. Niinpä hallitus jatkaa eikä ennenaikaisia eduskuntavaaleja tule.

 

Mutta ministereitä vaihdetaan. Varmalta tuntuu ainoastaan se, että Sampo Terho vaihtuu Laura Huhtasaareen. Huhtasaari on koulutukseltaan mm. uskonnonopettaja, joten hän tuntee hallinnonalan. Huhtasaaren osakkeita ministerin valinnassa nosta myös se, että hän on julkisesti vastustanut evoluutioteoriaa. Samalla tavalla ajattelee evoluutiosta sen verran suuri osa maamme ja maailman poliittisista johtajista, että on poliittisesti tasapuolista, että myös opetushallinnossa on välillä korkeimmassa johdossa henkilö, joka uskoo maailman olevan noin 6347 vuotta vanha eikä 13,7 miljardin vuoden ikäinen.

 

Tällä hetkellä on hieman epäselvää, ovatko Jussi Halla-aho ja Teuvo Hakkarainen kelpoisia ministerin tehtäviin, koska ministerin viran hoitaminen edellyttää hyvämaineisuutta. Hyvämaineisuudesta on tosin maamme historiassa välillä joustettu, joten eiköhän Jussi ja Teuvo vielä ministerin Audiin nouse. Veikkaan, että Halla-aho on tuleva ulkoministeri, koska siviilipalvelusmiehen voi olla vaikea toimia puolustusministerinä.

 

Niinpä puolustusministerin salkku jää Teuvo Hakkaraiselle, joka on tehtävään ihan passeli, koska hän on hyvin maanpuolustushenkinen varsinkin muslimiukkojen aiheuttaman uhan edessä. Hän on sen verran pystyvä mies, että voisi vallan mainiosta johtaa Jari Lindströmin esimerkin mukaisesti jopa kahta ministeriötä, eli sekä ulko- että puolustusministeriötä, joiden tehtäväkenttä on paljon lähempänä toisiaan kuin paperimies Lindströmin hoitamien työvoima- ja oikeusministeriöiden.


Takaisin

Kommentit

Kirjoittanut Hannu M 11.06.2017 16:49
Molemmat teoriat ovat uskon asioita. Kumpaakaan ei voi tieteellisesti todistaa. Siksihän ne ovatkin vain teorioita.

Kommentoi