Blogi

Karismaattinen ihminen hän oli

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 04.02.2019 18:57

Blogi >>

Muistan kristallin kirkkaasti, kun kuulin uutisen Kennedyn murhasta ja myös uutisen Estonian uppoamisesta muistan kristallin kirkkaasti. Yhtä kristallin kirkkaasti tulen lopun ikäni muistamaan sen, kun kuulin aamulla Matti kuolemasta.

 

 

Mattia muistaa nyt koko kansa hyvällä. Omaa suruani hieman häiritsee se, että vainaja puukotti vanhaa miestä, kun hävisi tälle sormikoukunvedossa. Eikä Matti tainnut lukuisia naisystäviäänkään kaikin ajoin herrasmiesmäisesti kohdella.

 

 

Mutta karismaattinen ihminen hän oli ja hän levitti karismaansa laajalti lähiympäristöönsä. Ensimmäisestä vaimosta Tiinasta tuli valtakunnan julkkis Matin avulla ja hämmästyttävintä on, että Matin karisma teki valtakunnan julkkikseksi myös Tiinan seuraavan poikaystävän.

 

 

Itsekin tässä hieman odottelen median haastattelupyyntöjä, koska saattaa se Matin karisma säteillä vähän meikäläiseenkin asti. Nimittäin rouvani oli jonkin aikaa hoitanut Tiinaa siihen aikaan, kun tämä oli vielä ihan pieni, joten Jonkinlainen asiantuntija minäkin olen Matin asiassa.

 

 

Unohtaa ei sovi sitäkään, että anoppini sisko siunattiin Joutsenon kirkossa samana päivänä, tosin vähän ennen, kuin Matti vihittiin avioon viimeisen kerran tässä elämässä. Siunauksen ja vihkimisen suorittaneesta naispuolisesta kirkkoherrasta tuli tietysti valtakunnan julkkis ja hänen tapaturmainen kuolemansa uutisoitiin näyttävästi valtakunnan mediassa pian Matin häiden jälkeen.

 

 

Ja sekin yhteys meillä Matin kanssa oli, että Matin viimeisissä häissä kirkossa ei järjestystä valvonutkaan taivaallinen sotajoukko vaan heinolalaiset helvetin enkelit. Itsekin olen asunut Heinolassa pitkään. Ei ollut mikään sattuma, että järjestyksen valvojat Matin hääjuhlaan tulivat Heinolasta, koska tunnetusti Heinolasta maailmalle lähtee kovia jätkiä.


Takaisin

Kommentit

Ei löytynyt

Kommentoi