Blogi

Kerman värinen Mercedes-Benz-merkkinen henkilöauto

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 07.03.2018 18:40

Blogi >>

Eilen puhuttiin pääuutislähetyksessä autokauppojen naisasiakkaiden kohtelusta ja mieleeni palautui lounasravintolassani juuri salakuuntelemani juttu. Sen tarinan mukaan upseeri ja herrasmies Adolf Ehrnrooth oli kypsässä iässä päätynyt avioliiton satamaan tanskalaisen aatelisneidon kanssa, joka halusi perheeseen kunnollisen auton.

 

Niinpä Ehrnroothin pariskunta marssi tämän salakuuntelemani tarinan mukaan mikkeliläiseen autokauppaan, jossa aviomies sotilaallisen täsmällisesti sorautti, että "paronitarvaimoni haluaa ostaa kerman värisen Mercedes-Benz-merkkisen henkilöauton". Myyjä meni vähän hämilleen poikkeuksellisen täsmällisestä ostohalukkuuden ilmaisusta ja alkoi selittämään, että asia ei ole aivan noin yksinkertainen, koska Mercedes-Benz -merkkisiä autoja on monenlaisia; on isoja ja vähän isompia ja on automaattivaihteisia ja manuaalivaihteisia ja hinnatkin vaihtelevat jossakin määrin.

 

Siihen Adolf Ehrnrooth totesi edelleenkin sotilaallisen täsmällisesti, että ""paronitarvaimoni haluaa ostaa kerman värisen Mercedes-Benz -merkkisen henkilönauton; tekniset yksityiskohdat jätän myyjän ratkaistaviksi". Ainakin tarinan mukaan se autokauppa oli sen autokaupan historian paras autokauppa.


Takaisin

Kommentit

Ei löytynyt

Kommentoi