Blogi

Kups-Suduvan

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 19.09.2020 17:06

Blogi >>

Onneksi kirjoitan tätä blogiani ja onneksi Palloliiton herrat tätä lukevat, koska Kupsin sivuilla olevaa tietoa tulevista otteluista on muutettu ja kuopiolaisten ensi keskiviikolle alun perin määrätty peli onkin siirtynyt ensi sunnuntaille. Niinpä joukkue saa peräti neljän päivän ottelutauon ennen Eurooppa-liigan mestaruuden kannalta ratkaisevan tärkeää ottelua Liettuan mestari Suduvania vastaan. Jos Kups ei voita, haaveet Eurooppa-liigan mestaruudesta on syytä haudata.

 

Huomasinpa alla olevasta Kups-Bratislava-ottelun kohokohdista kertovasta videosta, että vaikka ottelu piti pelata tyhjille katsomoille, niin kyllä siellä Mölymäen aidan takana näytti olevan suuri joukko innokkaita jalkapallon ystäviä tirkistelemässä kentällä täysin maamme hallituksen kieltoja ja käskyjä uhmaten. Saattaa olla, että ensi torstaina olen itsekin tirkistelijöiden joukkossa. Joku aloitteellinen Mölymäen tornivuokratalojen asukas voisi muuten alkaa myydä isolla rahalla pääsylippuja parvekkeelleen, sillä Mölymäen tornitalojen parvekkeilta on parahultainen näkymä pelikentälle.

 

Ääneen asiaa ei pitäisi sanoa, mutta vaikka olen pessimisti, jollainen ei elämässään juurikaan koe pettymyksiä, uskon, että Kups lähtee vahvana ennakkosuosikkina torstai-illan otteluun. Liettua ei ole kaksinenkaan jalkapallomaa ja luultavasti liettualaisilla on vähille rahoilleen muutakin käyttöä, kuin ostaa niillä afroafrikkalaistaustaisia vahvistuksia, joiden varassa Kupsin menestys pitkälle lepää, kun se kamppailee Eurooppa-liigan mestaruudesta.

 

Kups-Slovan Bratislavin-pelin prhaat palat näkee tästä linkistä:

https://t.co/2KvT4eJLVg?amp=1


Takaisin

Kommentit

Ei löytynyt

Kommentoi