Blogi

Kupsin katastrofi

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 18.09.2020 16:00

Blogi >>

Synkät pilvet leijailevat kuopiolaisen jalkapalloilun yllä. Eilen KuPS meni taktisesti epäviisaasti voittamaan Slovakian mestarin Slovan Bratislavan, jonka pelaajabudjetti on viisinkertainen kuopiolaisiin verrattuna, vaikka Slvakia on Suomea puolta köyhempi maa. Nyt sitten katastrofia tuppaa kupsilaisille, koska joukkue saattaa joutua pelaamaan kuusi ottelua 15 päivässä ja se tarkoittaa käytännössä sitä, että HJK on Suomen mestari.

 

Ensi sunnuntaina KuPS kohtaa näillä näkymillä Ropsin Rovaniemellä,  keskiviikkona HIFK:n kotikentällään, seuraavana päivänä torstaina joukkue todennäköisesti voittaa Liettuan mestari Suduvanin kotikentällään, sunnuntaina kuopiolaiset pelaavat Maarianhaminassa sikäläistä IFK:ta vastaan, sitten seuraakin kolmen päivän huili, kun joukkue matkaa torstaiksi joko Tukholmaan tai Romaniaan Euro-otteluun ja seuraavana päivänä vastaan tulee Tampereen Ilves Kuopion kotikentällä, jonka jälkeen alkaa kuitenkin palauttava vajaan kahden viikon maaottelutauko.

 

Nähtäväksi jää, tulevatko Palloliiton herrat järkiinsä ja vapauttavat kuopiolaiset puolustamaan maamme mainetta Keski-Euroopan rahakentillä ja muuttavat Veikkausliigan kireää ottelutahtia. Voi tietysti myös olla, että koronavirus pelastaa tilanteen, sillä käsittääkseni sekä Ruotsi että Romania ovat rajatapauksia matkustelun suhteen.

 

Ehkäpä asia järjestyy niin, että ruotsalaiset ja romanialaiset saapuvatkin pelaamaan koronavapaaseen Kuopioon ja varsinkin Romanian pojille saattavat Keskuskentällä puhaltavat Kallaveden hyiset tuulet olla pelillisesti hyvin hyydyttävä tekijä ? Se sitten saattaisi tarkoittaa sitä, että ikiaikainen unelmani hyvinkin toteutuu ja FC Barcelonan miljardöörit juoksevat liukastellen helmikuulla Kuopion hyyhmäiselle Keskuskentällä ties mikä paikka kylmästä sinisenä.


Takaisin

Kommentit

Kirjoittanut Larry Holmes 18.09.2020 18:55
Niitä päiviä odotellessa mennään.

Kommentoi