Blogi

Kupsin kohtuuton ylivoima

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 23.07.2020 17:00

Blogi >>

Kups on pelannut tällä kaudella kaksi kotiottelua, joita olen ollut todistamassa ja se on ollut niissä kohtuuttoman ylivoimainen. Pari viikkoa sitten tosin viime vuoden hopeajoukkue Inter kaatui vain 1-0, mutta kenttätapahtumien valossa oikeudenmukainen lopputulos olisi ollut 3-0. Eilen Veikkausliigan keskikastiin kuuluva FC Lahti kaatui luvuin 3-0, joka on oikeudenmukainen lopputulema.

 

Marginaalit ovat siis kohtuuttoman suuret ja jännityksen säilymisen kannalta olisi viisasta muuttaa jakoja. Rohkenenpa veikata, että jos koronan toista aaltoa ei tule, niin mitalia juhlitaan Kuopiossa ensi marraskuussakin jo neljännen kerran peräkkäin, joka saattaa olla ainakin Suomen ennätys.

 

Ihmettelen, etteivät tilastonikkarit ole kiinnittäneet huomiota siihen, että Kups on pelannut laskujeni mukaan nyt Veikkausliigassa 20 tappiotonta peliä peräkkäin, sillä muistelen, että viime kauden lopulla joukkueella oli 15 ottelun tappioton jakso ja tällä kaudella on kasassa kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. Epäilen, että asia lähentelee jo Suomen jalkapallohistorian ennätystä. Ja voipa se olla ainakin jopa Pohjoismaiden ennätys. Luulen, että Espanjan ylimmällä sarjatasolla FC Barcelona saattoi parhaimmillaan pystyä samaan.

 

Koronan lisäksi Kupsilla on toinenkin murhe. Eilen nimittäin uutisoitiin, että joukkue teki viime kaudella miljoonan euron tappion. Se kuulostaa hurjalta, koska epäilen joukkueen budjetin olleen reilut kaksi miljoonaa. Nähtäväksi jää, koska suhteellisen vakavarainen pankkiiri Ari Lahti katsoo, että on mukavampi tapa päästä ylimääräisistä miljoonista eroon tukemalla niillä vaikka Guggenheim-museoon.

 

Kupsin eilisen kohtuuttoman ylivoiman voi todetatästä koosteesta:

 

https://www.youtube.com/watch?v=egT2yira8jU

 

 


Takaisin

Kommentit

Ei löytynyt

Kommentoi