Blogi

Kupsin vaisut kotipelit jatkuvat

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 10.05.2018 12:28

Blogi >>

HUOM! TÄMÄ BLOGINI LAKANNUT AINAKIN TOISTAISEKSI JOSTAIN SYYSTÄ TOIMIMASTA 9.5.2018 JA UUDET JUTTUNI OVAT AINAKIN TILAPÄISESTI TÄÄLLÄ https://auliskoivistoinen.blogspot.fi/

 

 

 

Kupsin vaisut kotipeliesitykset jatkuivat eilen, jolloin joukkue kohtasi Kuopion Keskuskentällä Turun Interin joukkueen jalkapalloilun merkeissä. Vierasjoukkue hallitsi peliä suvereenisti. Kulmapotkuja vieraat saivat peräti 12 kpl kotijoukkueen joutuessa tyytymään kolmeen. Myös maalivahtien torjuntatilasto on surullista katsottavaa. Interin maalivahti Moisanderin tarvitsi torjua koko ottelussa yhden ainoan kerran, mutta sen sijaan Kupsin Miikka Töyräs joutui venymään parhaimpaansa peräti kuusi kertaa ja joukossa oli pari unelmapelastusta.

 

Jos jotain myönteistä pitää Kupsin eilisestä vaisusta peliesityksestä hakemalla hakea, niin se on se, että joukkue onnistui kuitenkin tekemään viisi maalia; tosin mitään muuta joukkue ei juuri tehnytkään. Lisäksi totuuden nimessä on myönnettävä, että ainakin kaksi maaleista oli ns. tsäkämaaleja. Sen sijaan Interin ainut oli hyvin taidokkaasti viimeistelty. Ottelu siis päättyi kotijoukkueen voittoon 5 - 1, joka lopputulema ei kerro totuutta pelitapahtumista. Paljon on kuopiolaisten betrattava kauden mittaan, jotta sarjapaikka varmistuu.

 

Tilastollisena erikoisuutena mainittakoon, että kun tähän asti Kupsin seitsemässä pelistä tekemässä parista kymmenestä maalista  ovat vastanneet Karjalaiset, Pennaset, Savolaiset yms. jalkapalloa harrastavat suomalaisnuorukaiset, niin eilen Kupsin viimeisen täysosuman teki ulkomaalainen ammattilaisjalkapalloilija Ats Purje, joka on virolainen harhaanjohtavasta suomalaissukunimestään huolimatta.


Takaisin

Kommentit

Kirjoittanut ak 10.05.2018 12:27
HUOM! TÄMÄ BLOGINI LAKANNUT AINAKIN TOISTAISEKSI JOSTAIN SYYSTÄ TOIMIMASTA 9.5.2018 JA UUDET JUTTUNI OVAT AINAKIN TILAPÄISESTI TÄÄLLÄ https://auliskoivistoinen.blogspot.fi/Kommentoi