Blogi

Nero ja Nenos-Eija

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 07.02.2019 19:13

Blogi >>

Helsingin Sanomien kuukausiliitteessä kerrottiin, miten erilaisten musiikillisten asioiden yleisnerona tunnettu Leif Segerstam valmisti herkullista haukattavaa nimeltään tarte flambée. Ja hyvin valmistikin, koska hän on tämänkin alan lahjakkuus. Mutta lahjakas hän on muutenkin, koska oppi lukemaan kolmivuotiaana, nuottien luvun viisivuotiaana ja säveltämään kuuden vanhana.

 

 

Fiksu mies Segerstam on sikälikin, että on ymmärtänyt ottaa suonenjokelaisen Nenos-Eijan vaimokseen. Se selittää, miksi näin tämän huomiota herättävän kookkaan miehen nousevan Suonenjoen asemalta junaan. Tästä lähtien pidän häntä Suonenjoen poekana, mutta Kärkkäälän poekana en uskalla pitää, koska vaikka Nenosia on kylällä paljonkin ja vaikka oma isomummonikin oli samaa sukua, niin en tunne ketään Eija Nenosta Kärkkäälästä.

 

 

Sikäli Segerstam kyllä täyttäisi Kärkkäälän miehen vaatimukset, että hän painoi parhaassa miehuudessaan, eli ollessaan hevosmiesten kielellä parhaassa ajolihassa, 170 kilogrammaa ja se on sellainen tyypillinen kärkkääläisen miehen painolukema, mutta nyt hänen elimistönsä on kuihtunut vuodessa 40 kilogrammaa, koska hän lopetti viinan juonnin. Siihen harva Kärkkäälän mies pystyy.


Takaisin

Kommentit

Ei löytynyt

Kommentoi