Blogi

Parasta tv-viihdettä tulossa

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 03.06.2021 15:40

Blogi >>

Latvian turnauksessa, jossa kilpaillaan jääkiekkoilun merkeissä, kohtaa Suomi, isiemme maa, Tshekin ja varmasti jännittävä ottelu on tulossa, mutta koska kyseessä on vain Latvian jääkiekkoturnaus, jota jostain syystä nimitetään harhaanjohtavasti jääkiekkoilun maailmanmestaruusturnaukseksi, vaikka sadat maailman parhaat tuon lajin harrastajat eivät voi osallistua kisoihin, vaan sen sijaan koettavat hankkia samaan aikaan kovalla työllä suurusta ja riepuja perheilleen NHL:n kaukaloissa, en katso tänään jääkiekkoa, vaan parasta mahdollista tv-viihdettä, eli pienpuolueiden suuren vaalikeskustelun, jota katsellessa voi jälleen kerran todeta, että maamme mielenterveyspotilaiden avohoitojärjestelmä toimii ja että tahaton komiikka on huumorin paras, vaikkakin vaikein muoto.

 

Erityisen paljon lasken uuden Kristallipuolueen varaan, jonka toivon jatkavan vajaat 30 vuotta sitten toimintansa lopettaneen Luonnonlainpuolueen viitoittamalla tiellä. Luonnonlain puolueen kuningasajatus ainakin joissain vaaleissa oli, että maamme pitkäaikaistyöttömistä koulutetaan työllistämistuella 7000 joogalentäjää, jotka mietiskelyllään saattavat maamme asiat reilaan. Muistelen, ettei joogalentäjiä ollut silloin tarkoitus käyttää maamme ilmapuolustustehtäviin, johon heidän kykyjään tänään eittämättä kipeästi  tarvittaisiin, koska suunniteltu hävittäjähanke maksanee maallemme kokonaisuudessaan noin 30 miljardia. En tiedä, miten joogalentäjät käytännössä olisivat aikoinaan maamme asiat reilaan saattaneet lentelyllään, mutta oletan, että se olisi voinut tapahtua jonkinlaisen maailmankaikkeuden kosmisen rakkauden energian avulla.   

 

Muistelen kaiholla myös noin reilun 30 vuoden takaista Eläkkeensaajien ja vihreän yhteisvastuun puoluetta, jonka jämäkkä, mutta rehellinen puheenjohtaja, joka avoimesti myönsi, ettei hän käsiteltävästä asiasta mitään ymmärrä ja joka oli ammatiltaan vahtimestari evp, toi esiintymisellän mieleeni siihen aikaan parasta brittihuumoria edustaneet Monty Python-elokuvat. Nykyään, kun näen telkkarissa Kummelin maisteri Parantaisen, palaa kyseinen puheenjohtaja, jonka muistelen olleen nimeltään Taisto Vaetoja, mieleeni.


Takaisin

Kommentit

Kirjoittanut Larry Holmes 03.06.2021 20:12
Talikkalan markkinoilla. Ensi talvena sinne menen, jos vain Korona suo. Tuomari Nurmion on tehnyt hieno levyn: Maailman onnellisin kansa. Sitä pitää miettiä missä ollaan.

Kommentoi