Blogi

Pihalorotus

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 13.09.2018 19:54

Blogi >>

Yllättäviä, pääasiassa myönteisesti yllättäviä, asioita paljastaa Kari Hotakainen Kimi Räikkösestä kertovassa kirjassaan. Vaikka tyhjän päiväisen ja turhan puheen tuottaminen on Räikköselle ylivoimaista, hän ei ole tyhmä, vaan pikemminkin päinvastoin. 

 

Kimi lienee ainut Formula-1-kuskeista, joka osaa purkaa ja ja koota työvälineensä. Ja muutakin mies osaa näprätä. Kun Ferrari-tiimin autovessa alkoi reistailemaan korjasi Räikkönen itse sen hetkessä, vaikka paikalla oli  tallin teknisesti erittäin lahjakkaita mekaanikkojakin.

 

Tuohon vessa-asiaan törmätään elämänkerrassa muutenkin. Vähävaraisella Räikkösen perheellä ei Kimin lapsuudessa ollut varaa sisävessaan, koska moottoriurheiluharrastus vei kaiken liikenevän rahan, mutta kun Keski-Euroopan raharadoilta alkoi siunaantua tuloja, kustansi Kimi vanhemmilleen sisävessan. Täyttä varmuutta ei ole, mutta haluan uskoa, että kun Kimi voitti maailmanmestaruuden, hän kustansi ensi töikseen palkkiorahoillaan kunnon vesiklosetin vanhemmilleen.

 

Ulkovessa asia on jättänyt jälkensä Räikkösen psyykkeen, ja Minttu-vaimon mukaan mies haluaa edelleenkin lorotella kotipihalleen ja on jopa opettanut kyseisen taidon pojalleen Robinille. Ja olen sitä mieltä, että jos mies on rehellsellä työllä ansainnut muutaman sata miljoonaa, hänellä on oikeus lorotella tiluksilleen ihan muilta lupaa kysymättä.


Takaisin

Kommentit

Ei löytynyt

Kommentoi