Blogi

Poliittista draamaa

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 13.06.2017 18:57

Blogi >>

Hallitus on vankka eikä se kaadukaan. Moni pitää sitä yllätyksenä, mutta minä en pidä. Persut hajosivat ja moni pitää sitä yllätyksenä, mutta minä en pidä. Isot pojat olivat varmaankin suunnitelleet koko jännitysnäytelmän etukäteen. Tuollaista draamaa ei ainakaan Kuopion kaupunginteatteri pysty tuottamaan.

 

Mutta todella yllättäviäkin asioita välkkyy edessämme maailmanhistoriallisten tapahtumien valtavassa vyöryssä. Suuri yllätys minulle on se, että Paavo Väyrynen kertoi sosialistisessa mediassa vetävänsä tukensa Sauli Niinistöltä. Se tarkoittanee sitä, että presidentin vaaleihin on asettumassa ehdolle uusi musta hevonen. Harva uskoi, että Väykkä tavoittelee vielä valtakunnan ylintä virkaa. Luulen, että vitriinissäni kunniapaikalla oleva Paavo ja Vuokko-muki ei ole kunniapaikalla ihan vailla perusteita.

 

Mutta yllätykset eivät vielä lopu tähän. Demareilla on vaikea löytää ketään halukasta presidentin virkaan, vaikka maassa on 300.000 työtöntä työnhakijaa. Itse epäilen, että presidenttikilpa saa vielä dramaattisen käänteen.  Eiköhän joku lähetystö älyä vielä pyytää kokenutta valtiomiestä Tarja Halosta ehdokkaaksi. Sitten olisi toinen kierros selviö urheilukielellä ilmaistuna.

 

 


Takaisin

Kommentit

Ei löytynyt

Kommentoi