Blogi

Puhtaimmat arjalaiset

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 21.05.2020 17:51

Blogi >>

Eilinen kommentaattori tiesi kertoa, että maailman kuuluisin näyttelijä Charlie Chaplin oli mustalainen. Itsekin olen tähän tietoon törmännyt. Samoin romanit näyttävät pitävän myös maailman toiseksi kuuluisinta laulajaa Tom Jonesia heimolaisenaan. Tosin Britannian mustalaisten historia on hieman epäselvä eivätkä heidän juurensa välttämättä ole Intian Punjabin seudulla, josta oikean romanikansan uskotaan lähteneen pitkälle vaellukselleen.

 

Sen sijaan maailman toiseksi parhaan jalkapalloilijan ruotsalaisen Zlatan Ibrahimovićin äiti oli ihan oikea mustalainen. Eilen jo kerroin, että ammattinyrkkeilyn raskaansarjan kiistaton maailmanmestari Tyson Fyryakin pidetään mustalaisena. Joten jo pelkästään edellä mainittujen esimerkkien valossa harvinaisen lahjakasta kansaa on romanikansa. Romaneja lienee maailmassa vain noin 15 miljoonaa, mutta siitä huolimatta harvinaisen moni on tästä pienestä populaatiosta noussut maailman maineeseen. Luettelo Suomenkin kulttuuri- ja urheiluelämässä menestyneistä mustalaisista on pitkä ja paksu kuin gorillan käsivarsi.

 

Toivottavasti mustalaiset eivät ala pitää itseään yli-ihmisinä. Sikäli tällä ajatuksella olisi tukea, että he ovat historiallisessa mielessä hyvin puhtaita arjalaisia, joihin mm. Hitler oli kovasti tykästynyt. Tosin mustalaisten arjalaisuudesta huolimatta saksalaiset surmasivat esimerkiksi Norjan romanit lähes kokonaan. On myös puhuttu, että Saksa olisi vaatinut Suomenkin romaneja luovutettaviksi keskitysleireihin, mutta asia olisi tyssännyt Mannerheimin vastustukseen.

 


Takaisin

Kommentit

Ei löytynyt

Kommentoi