Blogi

Raamattu ja vihapuhe

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 13.09.2020 15:58

Blogi >>

Itse tuomitsen Päivi Räsäsen kannanotot jyrkästi. Kyllä tuon tason usovaisen ihmisen tulisi tuntea Raamattu paremmin ja pyrkiä noudattamaan sen käskyjä ja kieltoja viimeistä piirtoa myöten. Esimerkiksi Räsäsen mielipiteet homoista ovat vastoin monien asiantuntijoiden teologisia näkemyksiä. Muistelen nimittäin, että Raamatun mukaan aiknakin miespuoliset homot pitäisi vallan surmata.

 

Ja mikäli oikein muistan, niin Raamatun mukaan myös partansa rajaajat, mitä se sitten tarkoittaakaan, tulisi tappaa. Muistelenpa myös, että Raamattu sanoo, että se, joka sapattina, eli perjantaina tekee työtä, tulee surmata. Itsekin pyrin tuon vuoksi välttämään perjantaisin kaikenlaista työntekoa. Myös kaikki huorintekijät raamattu määrää kivitettäviksi ja itse olen ajatellut mennä pikkujouluja seuraavana päivänä töihin kivikassin kanssa ja heitellä kivillä kaikkia niitä, joita huorinteosta epäilen. Ja kun oikein muistiani pinnistän, tulee mieleeni, että myös kaikki ne, jotka ovat avioeron jälkeen pariutuneet, pitäisi myöskin kivittää.

 

Lopuksi korostan vielä sitä, että Raamattu määrää surmaamaan kaikki amalakelaiset ja tietysti tätäkin määräystä pitäisi pyrkiä noudattamaan, mutta itse en ole vielä tavannut yhtään amalakelaista. Israelissa on saanut kannatusta näkemys, jonka mukaan palestiinalaisiksi kutsutut ovatkin oikeasti amalakelaisia.


Takaisin

Kommentit

Ei löytynyt

Kommentoi