Blogi

Rannin Jussi ja ufot

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 01.12.2019 20:04

Blogi >>

Helsingin Sanomat julkaisi tänään lähes puolentoista aukeaman värikuvallisen jutun Juhan af Granista, joka poikasena Kuopiossa asuessaan tunnettiin Rannin Jussina. Rannin Jussi oli lapsena lahjakas näyttelijä, jonka roolia Pikku-Pietarina vieläkin ihastellaan. Hesari ei tosin haastatellut ylihuomenna 75 vuotta täyttävää af Grania hänen näyttelijän saavutuksistaan, vaan siitä, että hän on yksi maailman johtavista ufo-asiantuntijoiosta ja hän on myös tehnyt ufoista maailmanmainetta saaneita dokoumenttielokuvia.

 

Hesarin haastattelun suurin paljastus on se, että af Gran myöntää, että hän onkin tavannut humanoideja vain unissaan ja alitajunnassaan ja jossain vaiheessa hän myös kertoo, ettei ole kyseisiä ulkoavaruuden olentoja tavannut koskaan selvinpäin. Tosin tämän tiedon hän kuitenkin heti kiistää ja kertoo vain harrastaneensa huumorileikkiä, joka Savon pojalle sallittakoon.

 

Pikkuisen alkaa Juhan af Granin tarina muistuttamaan toisen Kuopion suuren pojan Silvo Sokan tarinaa; nykyäänhän yleisesti uskotaan, ettei Silvo syksyllä 1948 lentänytkään omatekoisella raketilla Suonenjoelle Suonteen rannalle, vaan että hän taittoi matkan armeijan yksivaihteisella maastopyörällä.

 

Itse tosin epäilen vahvasti, että Sokka ei kertonut koko totuutta tapauksestaan, koska Suontee liittyy muutenkin vahvasti avaruusmatkailuun. Nimittäin Suonteen rannalta on napattu maailman paras ufoa esittävä valokuva ja lisäksi järven lähistölle on nähty useamman kerran tunnistamattoman lentävän esineen laskeutuneen ja jopa jättäneen lumihankeen jotain kemialliselta koostumukseltaan mielenkiintoista nestettä. 

 

Muistelen tosin Valtion teknisen tutkimuslaitoksen, tai jonkun muun sellaisen luotettavan instanssin, nesteen tutkineen ja tiskivedeksi sen paljastaneen. Mielestäni tutkimus viittaa vahvasti siihen, että ufo laskeutui Suonteen rannalle, koska ymmärrettävästi ufomatkaajienkin on huolehdittava tiskeistään. Oma nykyinen näkemykseni on, että ufo kuljetti aikoinaan Silvo Sokan pyörineen Suonteen rannalle, mutta kansalta tieto jostain käsittämättömästä syystä salattiin.

 

Suonenjoen ufosta löytyy juttua tästä linkistä http://kariav-annat.blogspot.com/2010/09/viela-ufoista.html

ja maailman selkein ufoa esittävä valokuva näkyy tästä https://www.youtube.com/watch?v=qR-UaD_0Kac .


Takaisin

Kommentit

Kirjoittanut Risto 02.12.2019 17:43
Maailmanloppu tuloo, sano!
Kirjoittanut ak 02.12.2019 15:41
Pudasjärven ufoille löytynee ainakin kolme selitystä
1. Pietsosähköinen ilmiö
2. Itärajan takana oleva rakettien laukaisukeskus
3. Lestadiolaisuus
Kirjoittanut Yläsavolainen 02.12.2019 12:26
Pudasjärvellä UFO-havaintoja oli 60- ja 70-luvun alussa useitakin Syötteen läheisyydessä. Jokin geologinen selitys valoilmiöille annettiin aikoinaan.

Kommentoi