Blogi

Rasputinin henkilökohtainen ase

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 04.01.2018 19:13

Blogi >>

Yleensä venäläismuotoilua arvostetaan vain, jos kyseessä on posliiniastia- tai sinkkiämpärituotanto, mutta hyvin on naapuri onnistunut myös konjakkipullomuotoilupuolella.  Maailman tunnetuin venäläinen kestokulutushyödyke Kalashnikov on valjastettu myös konjakkikaupan palvelukseen, kuten kuva todistaa.

 

Karjalan tienvarsien metsäkauppiaat ovat keksineet kuvan esittämän hittituotteen ja niinpä seurueemme lähes joka jätkällä oli paluumatkasta  henkilökohtainen konjakkikalashnikov kainalossaan. Missään en ole törmännyt yhtä laadukkaaseen asiakaspalveluun kuin Karjalan metsämarkettien pk-yrittäjien kanssa asioidessani ja niinpä minäkin vanha raittius- ja rauhanmies suostuin moraalisesti arveluttavaan hankintaan. Suomalaisten kauppojen henkilökunta voisi hyvällä syyllä käydä opintomatkalla metsämarketeissa oppimassa hyvää asiakaspalvelua.

 

Kalashnikov-pullon lisäksi konjakkia myytiin myös miekan mallisissa purnukoissa. Isot pojat tiesivät kertoa, että eräissä metsämarketeissa myydään myös Rasputinin henkilökohtaisen aseen mallisia ja kokoisia konjakkipulloja. Rasputinin henkilökohtainen asehan oli hirveä ja sen avulla tuhottiin koko Venäjän imperiumi sata vuotta sitten.

 

Isot pojat tiesivät kertoa, että Rasputinin henkilökohtainen ase oli peräti 35 senttiä pitkä. Lisäksi isot pojat kertoivat, että jokainen miehenpuoli voi itselleen helposti hankkia Rasputinin henkilökohtaisen aseen kokoisen henkilökohtaisen aseen. Työkaluiksi tarvitaan vain pöytä, kirves ja mittanauha, joiden hankkimisen jälkeen Rasputinin henkilökohtaisen aseen haluava asettaa oman henkilökohtaisen aseensa pöydälle, mittaa siitä 35 senttisen pätkän ja lyhentää kirveellä oman henkilökohtaisen aseensa määrämittaiseksi.


Takaisin

Kommentit

Kirjoittanut Hannu M 04.01.2018 20:56
Hihna vielä tuohon helppo kuljettaa selässä, jos vaikka polkupyörällä lähtee kesäiltana heilaa etsimään.

Kommentoi