Blogi

Resurssien haaskausta

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 17.06.2017 18:57

Blogi >>

Vihreiden uusi puheenjohtaja selvisi todella hitaasti, mutta selvisi lopulta kuitenkin. Uusi puheenjohtaja Touko Aalto on minulle tuttu mies. Euro-vaalien alla tutustuin häneen Kuopion kirjaston edessä, jossa hän yhden päivän ajan hymyili ja jakoi kukkia tms. ohikulkeville. Minua ihmetytti se, miten mies pystyy hymyilemään kokonaisen päivän ja erityisesti minua ihmetytti se, miten Touko Aallon kaltainen mies on lähtenyt politiikkaan.

 

Minusta se on resurssien haaskausta. Mieleni teki noutaa vanha työntökuulani ja pyytää Aaltoa näyttämään, miten pitkälle se lentää. Nimittäin maamme 20 metrin-kerhoon kaivataan täydennystä ja Aallolla olisi kaikki fyysiset edellytykset puhkaista 20 metrin haamuraja. Samalla tavalla kuin nyrkkeilymanageri Elis Ask etsi koko ikänsä hyvää isoa miestä ammattikehiin, olen itse etsinyt hyvää isoa miestä Keski-Euroopan rahakkaisiin Timanttiliigan kuularinkeihin.

 

Arvioin, että Touko Aalto, joka Eurovaalien aikaan oli vielä hevosmiesten kielellä hyvässä ajolihassa, oli noin 200 cm pitkä ja läskitöntä painoa oli siunaantunut noin 150 kilogrammaa. Nyt mies on ilmeisesti siirtynyt vihreiden suosimalle kasvisdietille ja menettänyt noin 50 % elopainostaan, mutta siitä huolimatta olen sitä mieltä, että kaltaiseni valmentajalahjakkuus nostaisi hänet noin puolessa vuodessa mitaleille SM-kisoissa.

 

Mielestäni on suurta materiaalin haaskausta käyttää Aaltoa keveissä puoluehommissa, joihin kykeneviä on maassamme kolmisen miljoonaa, mutta huippulahjakkuuksia kuularinkiin löytyy ainoastaan sirkkelimiehen sormilla laskettava määrä. 


Takaisin

Kommentit

Ei löytynyt

Kommentoi