Blogi

Sisäsiittoisuus

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 11.01.2021 16:40

Blogi >>

Eilen valittelin sitä, että raja Savon ja Pohjois-Karjalan välillä on veteen piirretty viiva, mutta niin ei asia kuitenkaan ole ainakaan pohjoiskarjalaisen kertomaperinteen mukaan. Nimittäin kun Joensuusta lähtee ajamaan Kuopioon päin, niin siinä vaiheessa kun sivuutetaan maitolaituri, jolla istuu isopäinen, mulkosilmäinen ja vääräsäärinen nuorukainen harrastamassa masturbaatiota, niin silloin matkamies tietää olevansa Savon puolella.

 

Tuon tarinan pojan ulkoinen habitus viittaisi siihen, että Savossa kärsitään sisäsiittoisuudesta ja siitä tuleekin mieleeni, että netistä löytyi helposti yksi elokuvahistorian suurista kohtauksista, eli vuonna 1972 ensi-iltansa saaneen Syvä joki elokuvan kohtaus, jossa Pohjois-Amerikan syrjäseutujen ilmeisestä sisäsiittoisuudesta kärsivä nuorukainen istuu maitolaiturilla eikä hän harrasta masturbaatiota, kuten savolainen kohtalotoverinsa, vaan hän näppäilee kerrassaan erityislahjakkaasti banjoa.

 

Vaikka sisäsiittoisuus onkin terveysriski, saattaa se myös synnyttää huippuyksilöitä, kuten tässä tapauksessa on käynyt. Epäilen tämän elokuvan syrjäkylän olevan nykyään Trumbin vahvaa tukialuetta.  Banjon soittajapoikaa voi ihailla tästä linkistä:

https://www.youtube.com/watch?v=p8t8uqEf6_A

 


Takaisin

Kommentit

Kirjoittanut ak 12.01.2021 08:25
...eikä tuo nuorukainen todellisuudessa kärsi sisäsiittoisuudesta, vaan pelkästään näyttelee kärsivänsä sisäsiittoisuudesta...
Kirjoittanut Hannu M 11.01.2021 18:11
Tämä ”savolais” poika ei itse todellisuudessa soita tässä vaan näyttelee soittamista.

Kommentoi