Blogi

Stadin Kingit

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 09.10.2020 15:33

Blogi >>

Pari viikkoa sitten HIFK, joita myös Stadin Kingeiski kutsutaan, voitti HJK:n, ja niinpä pelkäsin, että Kups saattaisi joutua vaikeuksiin eilisessä pelissään, koska vastassa on testatusti kova porukka. Ja sikäli olin oikeassa, että kun saapastelin kotiin pimenevässä syysillassa, olin hyvin pettynyt. Kups oli kyllä väsyneenäkin ensimmäisen 89,5 minuuttia ylivoimainen ja johti siinä vaiheessa 3-0.

 

Mutta sitten joukkue lopetti pelaamisen. Olisiko ollut niin, että bensa oli kerta kaikkiaan lopussa. Helsinkiläiset saivat vapaa-potkun rangaistusalueen läheltä ja tekivät kauniin maalin kuopiolaisten katsellessa tapahtumia kaikessa rauhassa sivulta. Sitten alkoi kolmen minuutin jatkoaika, jonka viime hetkillä kupsilainen ihan turhaan kampitti vastustajan rankkarialueella ja vaikka maalivahti Otso Virtanen on torjunut noin puolet rangaistuspotkuista, niin nyt se ei onnistunut.

 

Lopputulos oli siis Kupsin voitto vain 3-2, vaikka kenttätapahtumiin nähden 5-0 olisi ollut lähempänä totuutta. Kupsilla on nyt kolmen pisteen kaula HJK:hon ja nähtäväksi jää, riittääkö se. Ennustan, että kummallakin joukkueella on enää vain neljä ottelua jäljellä, koska korona luultavasti keskeyttää pelit ennen loppusarjan alkua.

 

Helsingistä oli saapunut seitsemän innokasta Stadin Kingiä kannustamaan HIFK:ta ja heistä lähtikin enemmän ääntä kuin 1500 kuopiolaisesta. Olivat muuten aika paha suista porukkaa  ja sitä muuvvattakin paikkaa haistattelivat kotijoukkueelle. Me juoppokatsomossa istuvat kostimme ja kannustimme rytmikkäästi HJK:ta, joka J. Alfred Tanneria mukaillen harmitti heit, mutta kutkutti meit, sillä niinhän me olimme sen tuumanneet.

 

 


Takaisin

Kommentit

Kirjoittanut Larry Holmes 09.10.2020 20:06
Laulu oli Tannerista, sama asia. Akka sano.
Kirjoittanut Larry Holmes 09.10.2020 20:02
Onnittelut Kuopioon, hyvästä menestyksetä. AJ kirjotti tuossaa äsken,Alfeere Danenrista. Siellä kothta lauluul raikaaa, Sillä minän olen hyvän näköinen mies..

Kommentoi