Blogi

Täällä Pohjantähden alla

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 16.10.2020 08:06

Blogi >>

Kyllä ei ole nyt mieli ollenkaan hyvä ja tunnelma on kyllä kovasti huono. Kuten olen jo pitkään pelännyt, kävi niin, että Kups hävisi eilen vieraskentällä mestaruustaistelun kannalta ratkaisevan tärkeän ottelun Turun Interille 2-0. Eikä ihme, koska kuopiolaisten ottelutahti on ollut epäinhimillinen, sen on myöntänyt jopa pääkaupunginkin lehdistö ja sen lisäksi kaksi Kupsin baltialaista avainpelaaja on ollut juuri maaottelutehtävissä omissa maajoukkueissa ja kun vielä lisätään se, että Immu Niskanen siirtyi vastikään Keski-Euroopan rahakentille, niin eilinen tappio oli selviö. 

 

Kyllä nyt sydän huokailee ja itku silmän täyttää, mutta ehkä kuitenkin elämä saattaa hyvässä lykyssä jatkua, koska olen löytänyt lohtua netistä. Nimittäin luin tuossa juuri Antti Heikkisen mainion Kari Tapio-kirjan ja sieltä sain selville, että tunnettu savolainen alkoholisti Kari Jalkanen ja maailmanlaajuisesti tunnettu kalliolaisen pornokauppiaan poika Ville Valo ovat aikoinaan äänittäneen tähän hetkiseen tunnelmaani sopivan kappaleen Täällä Pohjantähden alla, jossa luvataan, että ehkäpä vielä joskus se minunkin sydän riemuitsee ja silmä ilon näyttää.

 

Hiljennymme siis kuuntelemaan tunnelmaan sopivaa musaa - tunnelmaa tosin hieman latistaa, että ovatko pojat sittenkin tehneet parodian kauniista hengellisestä sävelmästä. Minusta ainakin olisivat voineet tumpata tupakkansa ennen laululle ryhtymistä.

https://www.youtube.com/watch?v=CVs9MTXnUG0

 

 


Takaisin

Kommentit

Ei löytynyt

Kommentoi