Blogi

Toinen kierros ehkä sittenkin

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 05.12.2017 19:20

Blogi >>

Lupaava politiikan uusi nouseva voima Paavo Väyrynen sai sittenkin kerättyä vaadittavan alun toista läjää kannattajakortteja ja se on hyvä se. Lattea vaalitaisto saa heti uutta potkua. Onnea ja menestystä Pavelle, jota ennen ymmärtämättömyyttäni kehtasin nimittää pahansuopuuttani Väykäksi. Saattaa olla, että vitriinissäni oleva Paavo ja Vuokko-mukin arvo nousee entisestään lähi aikoina. Itse tein viime vaalien alla myös Pekka ja Antonio-mukin, mutta sen kuva ei kestänyt konepesua.

 

En kuitenkaan jaksa uskoa toisen kierroksen mahdollisuuteen. Pekka menetti pelin puolisonsa puolivallattoman vuoksi. Oikeastaan  on hämmästyttävä asia, että gallupit näyttävät Haavistolle vielä 10 %, vaikka Antonio on saanut mediassa mainetta naisten hakkaajana. Sellaista käytöstä ei muiden ehdokkaiden puolisoilta hyväksyttäisi. Epäilen, että jos Jenni jäisi kiinni vaikkapa vain siitä, että on läimäyttänyt Lennua, niin presidentin vaihdos olisi selviö, kuten urheilukielellä sanotaan.

 

Mielestäni toinen kierros olisi todennäköinen, jos kirjailija Juha Hurme olisi ehdolla. Hän on tällä hetkellä maamme johtava mielipidevaikuttaja Hänen tunnuslauseensa elämässä näyttää olevan Matti Jurvan kuolematon säe "väliaikaista kaikki on vaan". Se olisi hyvä iskulause myös pressanvaaleissa. Siinä on tiettyä syvällisyyttä. Tosin enemmän syvällisyyttä olisi hokemassa "Elonkurveissa oikaista ei", joka on muistaakseni Rovaniemen markkinoiden säe. Jossain kuntavaaleissa yritin erästä linja-auton kuljettajaa saada ottamaan vaalimainokseensa, että "elonkurveissa oikaista ei", mutta ei hän suostunut eikä häntä sitten valittukaan valtuustoon. 


Takaisin

Kommentit

Kirjoittanut Hannu M 06.12.2017 17:57
"Arpa kohtalon on aina arvaamaton kaikki huomenna voi olla toisin. Polku eessäni aina on tuntematon sinne vie minne määrätty lie". Tätähän se elämä on. Ps.Kohtalon tango.

Kommentoi