Blogi

Tunnelma pilalla

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 09.10.2021 17:43

Blogi >>

Kyllä on vähän tunnelma pilalla. Kupsin naiset voittivat Suomen mestaruuden, mutta hävisivät juuri nöyryyttävästi kauden viimeisen pelinsä kotikentällään Tips:lle. Kyseessä oli oikeastaan kauden ensimmäinen oikea tappio, koska edellisen kerran joukkue hävisi Ahvenanmaalle, koska pelasi silloin melkein koko ottelun vajaalla, kun maalivahti ajettiin ulos. Nyt jo pelottaa ensi kausi, koska luulen, ettei me voitetakaan silloin mestaruutta, koska Tips on tosi kova vastus.

 

Katsoin äskeisen pelin telkkarista, koska en jaksanut lähteä paikanpäälle Keskuskentälle. Osittain taustalla on vanhuus, mutta kyllä taustalla on sekin, että telkkarista näkee ottelut paremmin, kun voi katsoa tilanteet myös uusintoina. Kuopion jalkapallopyhätössä on paljon puutteita ja epäkohtia ja yksi pahimmista on se, ettei kentän valotaulu näytä  pelitilanteita ollenkaan, vaikka erilaisia typeriä mainoksia taululla näytetään koko ajan.

 

Se, etten lähtenyt paikanpäälle äskeiseen tapahtumaan johtui vanhuuden lisäksi myös siitä, että Kupsin naisten pelin aikana seurasin Teksti-tv:ltä Savo Volleyn lentopallo-ottelua työläislentopalloa harrastavaa Turun Tovereita vastaan, seurasin samalta Teksti-tv:ltä myös Kalpan nuorten ottelua työläisjääkiekkoa harrastavaa Turun Tovereita vastaan ja kuuntelin Savon Aalloilta Kalpan peliä Jyp:iä vastaan.

 

Seuraavaksi ryhdyn kannustamaan Huuhkajia, kun se kohtaa TV4:lla Ukrainan. Tunnelma on vähän pillala, koska Tim Sparv ei ole joukkueessa mukana - nimittäin Suomi näyttää jostain syystä voittavan vain silloin, kun hidas, mutta kankea Tim Sparv on kentällä.


Takaisin

Kommentit

Ei löytynyt

Kommentoi