Blogi

Tutun näköinen sapelimies

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 08.09.2020 16:08

Blogi >>

Kuopiossa alkoi aamulla surullinen oikeusprosessi, kun hiljaisena ja kunnollisena tunnettu nuorimies on syytteessä murhasta sekä 20 murhan yrityksestä ynnä muusta sellaisesta. Jo heti teon jälkeen ihastelin maamme mediaa, joka ei nostanut esille sitä asiaa, että sapelia käyttäneellä savolaisnuorukaisella on sama aika harvinainen sukunimi kuin erittäin pidetyllä pääministerillämme, joka myös on vahvasti savolaistaustainen.

 

Aamulla telkkarissa näytettiin syytetyn astelevan käräjäsaliin ja koska hänellä oli koronamaski kasvoilla, niin minusta hän siihen sonnustautuneena oli jopa hämmästyttävän samannäköinen koronamaskiin sonnustautuneen pääministerimme kanssa. Mutta ei ole sapelimies ainakaan pääministerin lähisukua. Tutkin nimittäin sosialistista mediaa ja tämä tavallisesti luotettava lähde kertoi, ettei ainakaan läheistä sukulaisuussuhdetta löydy.

 

Sosialaistinen media vahvisti senkin, ettei sapelimies ole aiemmin herättänyt lähimmäisissään pelkoa ja kauhua, sillä ainoastaan siitä häntä arvosteltiin, ettei hän tervehtinyt naapureitaan. Tosin tervehtimättömyys ei välttämättä ole pahe. Muistanpa kuinka Heinolassa paljastui eräästä keskustan kerrostalosta venäläisneitosten ylläpitämä huone haureuden harrastamista varten ja silloin naapurit olivat jo ennen ilotalotoiminnan paljastumista paheksuneet näitä haarakonttoria ylläpitäneitä neitosia siitä, että he aiheuttivat häiriötä tervehtimällä tuikituntemattomia naapureitaan ilman mitään syytä.

 

Sapelimie näyttää tältä kasvomaskissaan:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006628500.html

art-2000006628500.html

 

 


Takaisin

Kommentit

Ei löytynyt

Kommentoi