Blogi

Usovainen mies

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 07.01.2021 17:44

Blogi >>

Kyllä kovaa on peli maailmalla ja kyllä on mualiman kirjat sekasi. En ole oikein ehtinyt seuraamaan Ylen uutisia, mutta sosialistisesta mediasta minulle tippuu paljonkin viestejä maailmalta ja niistä päätellen suuri vääryys on vallalla. Donald Trumpilta ollaan julkeasti varastamassa hänen ylivoimainen ja suorastaan veret pysäyttävä vaalivoittonsa.

 

Ja sekin minulle on sosialistisessa mediassa kerrottu, että äärivasemmistolaisen Antifa-järjestön Trumpin kannattajiksi naamioituneet aktiivit, ovat rynnäköllään estäneet maailman vanhimman demokratian kongressin toiminnan tiukoista turvatoimista huolimatta. Se, että kyseessä oli nimenomaan äärivasemmiston hyökkäys, todistaa sekin, ettei suomalaisen äärivasemmiston johtaja Li Andersson ole suostunut mitenkään kommentoimaan asiaa synnytyslaitokselta käsin.

 

Jotain toivoa oikeuden ja totuuden voitosta kuitenkin on, koska Suomessakin eräät kristityt yhteisöt jatkavat rukoilemistaan Trumpin puolesta, koska onhan hän tunnetusti usovainen mies. Itse kyllä epäilen, etteivät Suomen kristityt ole rukouksissaan riittävän pontevia eikä kielitaitokaan taida riittää. Niinpä rukoilemisen mallia  kannattaa ottaa Trumpin hengellisen neuvonantajan Paula Whiten rukoustoiminnasta, jota suoritetaan useilla kielillä, joista osa on ilmeisesti tieteellekin vielä tuntemattomia, kuten tämä linkki elävästi todistaa:

 

https://www.youtube.com/watch?v=gHsBIk1ZLr4

 

Nähtäväksi jää, miten maailman kristillisin valtio tulee lähipäivinä asiansa järjestämään. Joe Biden epäili vaalitaiston aikana, että kenraalit joutuvat taluttamaan Trumpin pois Valkoisesta talosta. Itse taas epäilin Trumpin saattavan päätyä tappion hetkellä tekemään laajennetun itsemurhan koko ihmiskunnan kanssa, tekniset valmiudet hänellä siihen pitäisi olla olemassa, jos vain mies muistaa ydinasesalkkunsa käyttäjäntunnuksen ja salasanan. 

 

Tässä yhteydessä kannattaa muistaa se, että tietääkseni noin kolmannes USA:n asukkaista on evankelikalisia, joiden uskon peruspilari on, että lopun aikojen tullessa Jumala tempaisee heidät turvaan taivaaseen. Evankelikalisten vaikutus sikäläisessä yhteiskunnassa on kuitenkin sen verran vaatimaton, että vain 60 % yliopistotutkinnon suorittaneista on kreationisteja, eli he uskovat maailman olevan vähän yli 6000 vuoden ikäinen. Trumpin kannattajissa kreationisteja lienee paljon keskimääräistä enemmän. 

 


Takaisin

Kommentit

Kirjoittanut ak 08.01.2021 17:55
...ja pahaa pelkään, että ellei koronaa kukisteta, kohta alkaa sellainen konkurssiaalto, että kovia päätöksiä. Ettei vain meillkäin siirrytä jonkinlaiseen niukkaan sääntelytalouteen, josta luonto kiittää....
Kirjoittanut Hannu M 07.01.2021 18:25
Suuri mestari on ollut myös ihmeen hiljaa. Vaikuttaako tämä jopa persujen kannatukseen? Ainakin se vaikuttaa jos he pääsevät joskus hallitukseen. Toisin kuin oppositiossa, hallituksessa kun joutuu tekemään päätöksiä...vaikeitakin.

Kommentoi