Blogi

Uukuniemen epävirallista historiaa

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 10.06.2018 20:32

Blogi >>

Vaikka maailman kirjallisuudenhistoria onkin jo pitkä ja paksu kuin gorillan käsivarsi, on siitä huolimatta juuri painosta putkahtanut Uukuniemi- juttuja -niminen painotuote. Kyseessä on eräänlainen Uukuniemen epävirallinen historia, eli kirjassa kerrotaan varsinkin niitä asioita, joita syystä tai toisesta ei ole viralliseen historiaan huolittu. Koska monta kertaa hyvä tarina ja todellisuus ovat ristiriidassa, mahdollisen satunnaisen lukijan kannattaa ottaa tämä huomioon kirjaa mahdollisesti tutkiessaan.

 

Koska pienpainatustoimintaharrastus on kallista eikä se suinkaan ole ns. yksilehmäisen harrastus, on tämä 347-sivuinen aika monta kuvaakin sisältävä julkaisu kohtuuttoman kallis, eli se maksaa 25 € ja lisäksi mahdolliset muutaman euron postikulut saattavat siunaantua tämän lisäksi. Köyhille ja pieneläjille kirjaa myydään halvemmalla ja perustellusta syystä voin antaa sen ilmeiseksikin.

 

Kirjan voi tilata sähköpostilla osoitteesta aulis(at)koivistoinen.net tai puhelimitse numerosta 0505439647. Kirja ei ole hyvä, mutta kyllä minä itse ainakin sen säälistä ostaisin.

 


Takaisin

Kommentit

Kirjoittanut Kaisu 14.06.2018 09:19
Kirja on oikein hyvä,mielenkiintoisia paikkoja ja mielenkiintoista hirtoriaahan se huokuu. Osa oli blogeistanne tuttua luettavaa, suurin osa vierasta. Kuvat ne vasta hyviä ovatkin. Itse olen kulkenut tuon itäisen yien mutta en piipahtanut Uukuniemellä, joten täytyy joskus piiahtaa.

Kommentoi