Blogi

Vaalivauvat

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 10.10.2017 17:43

Blogi >>

Maahamme ollaan tammikuussa valitsemassa johtavaa alfaurosta ja eilisen vauvauutisen jälkeen peli näyttää nyt selvältä. Sauli, 69 v, onnistui saattamaan raskaaksi Jenninsä, 40 v, ja se on hyvä se ja suoranainen ihme. Joku kateellinen kilpakumppani voisi tosin epäillä kyseessä olevan jonkinlaisen dopingtuloksen.

 

Demareilta saattaa tosin kovan paikan tullen löytyä musta hevonen haastamaan Saulin. Lehtitietojen mukaan Antti Lindtman, 35 v,  on onnistunut saattamaan raskaaksi Paulansa, 54 v, ja tämä on biologisessa mielessä tavallaan vielä Saulinkin perhettä kohdannut ihmettä suurempi ihme.

 

Muistelenpa, ettei vastaava temppu ole onnistunut ex-demarilta ja nyk. Ranskan presidentti Marconilta, 39, v, joka ei ainakaan vielä toistaiseksi kyennyt saattamaan raskaaksi nuorikkoaan, jonka nimen päälle en nyt pääse, mutta ikää nuorikolla on 64 v, mutta eiköhän syntymän ihme nähdä seuraavien Ranskan presidentin vaalien yhteydessä, jos tarvetta vaalivauvalle ilmenee.

 

Suomen suurista puolueista ainakin Suomen Keskustalla on tarvittaessa mahdollisuus marssittaa kehään Saulille ja Antille miehen vastuksen tarjoava haastaja. Nimittäin entinen Suokustan kansanedustaja Kyösti Karjula on onnistunut saattamaan vaimonsa raskaaksi ainakin 18 kertaa. Sen saavutuksen rinnalla Sauli ja Antti ovat pelkkiä amatöörimäisiä puuhastelijoita.

 

Vihreillä ei ole tarjota kunnon siitoskykyistä alfaurosta, mutta he voisivat tiukan paikan tullen turvautua entiseen kansanedustajaansa Ville Komsiin. Hän onnistui aikanaan saattamaan sekä vaimonsa että tyttöystävänsä raskaaksi siten, että ainakin hyvän tarinan mukaan vaimo ja tyttöystävä olivat yhtä aikaa synnytyslaitoksella. 

 

Kaikkein kovin karju pressakisaan olisi se miehenpuoli, jonka nimeä ei vielä ole julkistettu, mutta joka lehtitietojen mukaan onnistui saattamaan raskaaksi kanssaan parisuhteessa asuvan toisen miehenpuolen, joka tapaus on ilmeisesti ensimmäinen tapaus maassamme eikä kyseessä mielestäni ole enää ihme, van se vauva on mielestäni lahja Herralta. 

 

 

 

 


Takaisin

Kommentit

Ei löytynyt

Kommentoi