Blogi

Veitikka Trump

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 06.10.2018 15:59

Blogi >>

Viimeisimmässä Skeptikko -lehdessä menestynyt liikemies Juha Wiskari kertoo, miten hän vuonna 1992 yritti myydä risteilyalusta liikemies Donald Trumpille. Wiskarin mukaan Trump oli piinkova bisnesmies ja täydellinen herrasmies. Tosin laivabisneksestä hän ei tiennyt mitään, mutta oikeat kysymykset tulivat alta aikayksikön. Hän ei siis ollut siihen aikaan typerys.

 

Jokunen vuosi sitten entinen toimittaja Simo Rantalainen julkaisi jonkun kirjan, jossa hän kertoi, miten tapasi jonkun MM-nyrkkeilyottelun tiimoilla  suurliikemies Trumpin, joka osoittautui puheliaaksi, hyväntahtoiseksi ja fiksuksi mieheksi. Trump oli kertonut Rantalaiselle, että hän ei ole varma, siirtyykö joskus politiikkaan, mutta jos siirtyy, hän menee republikaaneihin, koska ne ovat niin tyhmiä, että jopa hän voisi pärjätä siinä porukassa.

 

Vähän aikaa sitten Trump kehui itseään ihan totisella naamalla Usa:n parhaaksi presidentiksi, mutta purskahti itsekin kesken kaiken selkäkeikkanauruun ja silloin ihan häivähdysmäisesti hänen kasvoillaan käväisi ihan ihmismäinen ilme. Tajusin, ettei tuo mies suinkaan ole idiootti, vaan hän vain näyttelee sellaista. Mieleen tuli Veikko Huovisen Veitikka -niminen kirja Hitleristä. Ehkä Trump on vain veitikka, joka haluaa antaa ihmiskunnalle opetuksen, mutta nähtäväksi jää, selviääkö ihmiskunta hengissä tästä opetuskerrasta.

 

Muuten oletin, että Trump ja Kim saavat Nobelin rauhanpalkinnon, mutta niin ei käynytkään ja se on hyvä se. Luulen, että Trump saa lähi vuosina talouden Nobelin. Hitler poisti Saksasta työttömyyden neljässä kuukaudessa, kuten myös Urpo Leppänen lupasi, mutta ei onnistunut, mutta sen sijaan Trumpin aikana  näyttää  taloudessa tapahtuvan ihmeitä, koska poliitikot eivät ole sotkemassa kapitalistien pyrkimyksiä.

 

Monet asiantuntijat tosin ennustavat ihan täydellistä romahdusta piakkoin. Jos dollari menettää arvonsa, ratkaisee se Usa:n valtionvelkaongelman kertaheitolla, koska siellä asukasta kohti valtion velka on 300.000 €, eli kolme kertaa enemmän kuin Suomessa.


Takaisin

Kommentit

Ei löytynyt

Kommentoi