Blogi

Vielä ei näytä tulevan katastrofia Kupsille

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 20.09.2020 18:42

Blogi >>

Viime vuoden heinäkuussa Kupsilla olli Euroliigan ottelu Varsovassa, jonka joukkue hävisi niukasti. Paluulento Suomeen viivästyi ja seuraavan Veikkausliigan ottelun sarjan heittopussia Kokkolan Palloveikkojavastaan  kuopiolaiset hävisivät ja silloin tuntui siltä, että siinä meni mestaruus. Mutta ei mennyt, koska Kups ei hävinnyt 13 kuukauteen yhtään ottelua, joka lienee Suomen, ellei peräti Pohjoismaiden ennätys.

 

Viime viikolla Kups pelasi itsensä jatkoon Euroliigassa dramaattisten vaiheiden jälkeen ja koska olen pessimisti enkä sen vuoksi  juurikaan koe pettymyksiä elämässäni, olin varma, että tänään Rovaniemellä joukkue on hätää kärsimässä. Ehkä niin onkin, mutta ensimmäisen puoliajan jälkeen kuopiolaiset  johtavat 0-2. Kolmesta laukauksesta kaksi on mennyt maaliin, joten harvinaisen tehokkaasti savolaiset ovat pelanneet. Aiemmin päivällä HJK laukoi seitsemän kertaa kohti Hongan maalia, mutta siitä huolimatta jäi maalittomaan tasapeliin.

 

Nyt näyttää Kupsin kannalta hyvältä, koska joukkue näyttää nousevan tasapisteisiin HJK:n kanssa, vaikka sillä on yksi ottelu vähemmän pelattuna. On lähellä, että Kups uusii hyvinkin mestaruutensa, sillä epäilen, että koronan vuoksi kausi jää kahteen sarjakierrokseen, joten montaa peliä ei ole enää jäljellä.


Takaisin

Kommentit

Ei löytynyt

Kommentoi