Blogi

Virkasyyte

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 14.02.2021 15:36

Blogi >>

Ei saanut entinen Trump virkasyytettä kapinaan yllyttämisestä, koska riittävän suuri vähemmistö äänesti sen puolesta, ettei virkansa menettänyttä virkamiestä voi syyttää virkarikoksesta. Lainopista en paljoa ymmärrä, mutta tapaus on käsittääkseni merkittävä ennakkotapaus, sillä tuon logiikan mukaan virkamies voi rötöstellä vapaasti virkauransa loppupuolella ja saatan ottaa asian huomioon tulevassa toiminnassani virkamiehenä.

 

Voi tosin olla, että vaikka Trump ei saanut virkasyytettä, jatkossa luvassa on muita erinäisiä oikeudenkäyntejä, joista asiantuntijat pystyvät sanomaan vain sen, että ainoa varma asia on, että amerikkalaisten kahtia jako vain syvenee. Tosin asiantuntijat eivät ole pystyneet ottamaan kantaa siihen, että onko Amerikan demokraattien ja republikaanien kahtiajako syvempi kuin suomalaisten monikulttuurisuutta kannattavien ja monikulttuurisuutta vastustavien kahtiajako.

 

Tosin Suomessa on hieman hankala selvittää, ketkä ovat monikulttuurisuutta vastustavia eli maahanmuuttovastaisia ja ketkä myönteisiä, koska eduskunnassa käsiteltiin juuri perussuomalaisten voimakkaasti tukema kansalaisaloite ulkomaalaislain muuttamisesta, mutta eduskunta torppasi sen, koska aloite ei olisi muuttanut nykyistä lakia.

 

Tosin Uuninpankkopoika oli blogissaan sitä mieltä, että aloite olisi pitänyt käsitellä, koska se pyrki ilmeisesti tahtomattaan nykyisen tiukan ulkomaalaislain lieventämiseen. En uskalla ottaa Uuninpankkopojan tulkintaan kantaa, mutta riemastuttavaa olisi, mikäli asian voisi uutisoida siten, että perussuomalaiset haluavat lieventää maamme tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa.

 

Uuninpankkopojan blogin voi lukea tästä:

https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/

2021/02/14/miten-meni/

?fbclid=IwAR1-5MECSY8G66NusQoqAXnrn7OUa-H9BkkvyLgp

YxZaPs4yX6Nj1uPweRA

 

 

 


Takaisin

Kommentit

Ei löytynyt

Kommentoi