Blogi

YMCA - NMKY

Kirjoittanut Aulis Koivistoinen 21.01.2021 17:13

Blogi >>

Olen aina epäillyt, että Trump oli sittenkin salaliberaali ja hänen eilinen vallasta luopuminen vahvisti tätä käsitystäni. USA:n armeijan ylipäällikkö nimittäin marssi siviiliin homopoikabändin säestyksellä. Mikäli näistä asioista mitään ymmärrän, niin Trumpin virasta poistumista ilahdutti 70-luvun homopoikayhtiö, joka esitti sävelmää, jolla houkuteltiin aikoinaan nuoria miehiä hakeutumaan mukaan YMCA:n eli suomeksi NMKY:n toimintaan; lyhennys tarkoittaa  Nuorten Miesten Kristillistä Yhdistystä. Se, mitä nämä harhaviettiset nuoret miehet halusivat järjestössä harrastaa, voin vain kuvitella. Reippaaseen YMCA-sävelmään voi tutustua tästä linkistä:

 

https://www.youtube.com/watch?v=CS9OO0S5w2k

 

Itse seurasin Bidenin virkaan astumista helpotuksella. Maailmassa näyttää vielä olevan suurvaltajohtaja, joka pystyy käyttäytymään vakaasti ja arvokkaasti, jollaista käytöstä Suomenkin kansanedustajilta edellytetään. Tällä hetkellä harva on se suurvaltajohtaja maailmassa, joka vaikuttaa täyspäiseltä. Italian Berluscone oli ensimmäinen vähemmän vakaa ja arvokas persoona ja sen jälkeen USA:n Trump, Brasilian Bolsonaro, Venäjän Putin ja Iso-Britannian Johnson ovat matkineet menestyksellä häntä.

 

Eilen kerroin pelkääväni sisällissotaa sekä USA:ssa että Venäjällä ja niinpä nyt mietin, mitä Trump tarkoitti, kun kertoi palaavansa vielä Washingtoniin tavalla tai toisella. Toivottavasti ei kuitenkaan vapautusarmeijan johdossa. USA on niin täynnä vihaa ja pyssymiehiä, että siellä voi taphtua mitä tahansa. Venäjällä epäilen Romanian sisällissodan uusiutuvan, jonka osapuolista minulla ei ole täyttä selvyyttä, mutta epäilen salaisen poliisin ja armeijan olleen vastakkain.

 

Tässä yhteydessä on syytä palauttaa mieleen se, että historioitsija Teemu Keskisarja on lausunut, että Suomessakin lahtarien ja punikkien aatteelliset erimielisyydet olivat aikanaan pienemmät kuin nykyisten kansallismielisten ja monikulttuurisuutta kannattavien. Näiden osapuolten rintamalinjatkin ovat suunnilleen samat kuin Nuijasodan, Sisällissodan ja EU-äänestyksen rintamalinjat.

 

 


Takaisin

Kommentit

Kirjoittanut ak 22.01.2021 08:02
Reinon poika Henrik oli myös maajoukkuetason lentopalloilija. Hän oli ensimmäisiä korona-potilaita ja oli pitkään jopa teholla sen vuoksi https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/savon-sanomat-entinen-maajoukkuelentopalloilija-henrik-kosonen-joutui-tehohoitoon-koronaviruksen-takia-en-ollut-osannut-kuvitellakaan-tuollaisia-oireita/7778242
Kirjoittanut Larry Holmes 22.01.2021 06:38
Tämä Pieksämäen lentopallomies oli aikoinaan myös kova suksimies. Kuusikymmenluvulla oli mm. MM-hiihtojen esikisoissa Suomen edustajana (1969). Sm-mitaleita löytyy kaikenväristä nuorten sarjoista. Sprinttimies olisi varmaan nykyajan hiihdossa.
Kirjoittanut minä 22.01.2021 01:34
Aikoinaan kun opettivat minua metsuriksi Nikkarilassa, vuonna yx ja kax Pieksänmäen namika voetti smkultaa 7 kertaa peräkkäin, Renne ohjas meitä, sekin tais olla NMKY

Kommentoi